59 gebruikers online - Laatste update op 24/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

TV Vlaanderen’s nieuwe triple play aanbod

25/10/2013 - KDR - 3575 keer gezien

De operator TV Vlaanderen is gediversifieerd en biedt nu, in aanvulling op satelliet-tv, internet en vaste telefonie aan van EDPnet. Ontdek en order deze nieuwe All-In-One packs via Astel !

TV Vlaanderen, opgericht in 2006, bood reeds enige jaren digitale TV per satelliet aan. Vandaag lanceert deze aanbieder een voorwaardige triple play aanbieding : digitale TV per satelliet in combinatie met vaste telefonie (VoIP) en Internet. Om dit te bekomen werkt TV Vlaanderen samen met de Vlaamse ISP EDPnet.

All-in-One : de Triple Play van TV Vlaanderen

De nieuwe triple play packs bevatten TV, internet en een vaste telefoonlijn

De TV
Wat het televisieaanbod betreft veranderd TV Vlaanderen niks aan zijn huidig aanbod. De satelliet oplossing staat toe om 400 TV en radiokanalen te ontvangen. Om dit aanbod te vervolledigen, stelt TV Vlaanderen u een aantal extra zenders voor die verpakt zijn onder de namen "Basic Light", "Basic", en "Basic +". De 149 euro activatiekost (€99 startpakket + €50activatie) blijft van toepassing, maar daarmee haalt u wel een volledig installatie in huis. In het maandelijks abonnementsgeld zit ook meteen de verplichte VDSL2 modem en een decoder met harddisk inbegrepen.

Het internet
De internetconnectie van TV Vlaanderen verloopt echter niet via satelliet. TV VLaanderen heeft hiervoor een contract aangegaan met EDPnet, dat zijn bandbreedte ter beschikking stelt via het Belgacom VDSL2 netwerk. Om hiervan te kunnen profiteren moet men aldus beschikken over een Belgacom aansluiting. Ook is het belangrijk dat uw woonplaats zich bevind in een gebied waar VDSL2 reeds is aangelegd. Op dit moment kan reeds 85% van België hiervan genieten. Tegen eind 2014 zal dit 90% zijn.

Het internetabonnement van TV Vlaanderen laat de gebruiker toe om ongelimiteerd te downloaden. In tegenstelling tot Belgacom zijn er downloadsnelheden tot 50Mbps mogelijk, en uploadsnelheden tot 6Mbps.

De telefoonlijn
TV Vlaanderen klanten bellen steeds gratis naar elkaar, de hele dag, zeven dagen op zeven ! Voor alle andere gesprekken (zowel GSM als vaste lijnen binnen België) rekent TV Vlaanderen u 0.09 euro per minuut aan. Per gesprek is er een vaste verbindingskost van €0.10.

TV Vlaanderen geeft u overigens talrijke gratis opties zoals voicemail, oproepblokkering en nummerweergave.

Order nu deze packs via Astel.be

TV Vlaanderen stelt u 3 All-in-One packs voor : All-in-One Light, All-in-One Basic en All-in-One Basic +.

/

All-in-One Basic Light

All-in-One Basic

All-in-One Basic +

Televisie

38 zenders
+ 400 gratis internationale zenders
67 zenders
+ 400 gratis internationale zenders
92 zenders
+ 400 gratis internationale zenders

Internet

ongelimiteerd
Tot maximum 50 Mbps
ongelimiteerd
Tot maximum 50 Mbps
ongelimiteerd
Tot maximum 50 Mbps

Telefoon

Gratis en ongelimiteerd naar andere All-in-One klanten Gratis en ongelimiteerd naar andere All-in-One klanten Gratis en ongelimiteerd naar andere All-in-One klanten

Prijs

€ 53.90/maand € 57.90/maand € 62.90/maand

Indien u nog vragen heeft over dit triple play aanbod van TV Vlaanderen, of indien u dit wenst te bestellen, aarzel niet om ons te bellen. Wij helpen u graag hiermee verder !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.