35 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Verandering BASE producten

29/07/2014 - KDR - Edit 25/08/2014 - 4734 keer gezien

Base past enkele populaire abonnementen aan, BASE Business lanceert het vernieuwe BASE Business gamma en Base Company lanceert Europese tariefplannen

Base past tariefplannen aan en interessante roamingopties

Daar steeds meer klanten overschakelen naar een smartphone en deze ook ten volle willen gebruiken, gaat Base het populaire tariefplan B39 aanpassen : voor hetzelfde bedrag krijg je 1GB extra. Eventjes 3GB dataverkeer dus ! B25 krijgt eveneens 3GB data en onbeperkt SMS’en, samen met 360 belminuten. Een nieuw tariefplan is B29-Base : 1GB dataverkeer met onbeperkt bellen en sms’en.

Vanaf nu moet je bij base maar één ding doen : kiezen of je graag belt, graag surft of alles graag onbeperkt wilt doen. Bellers kunnen kiezen uit B9, B19, B19-Base, B29, B29-Base, allen met een pak belminuten. Surfers kiezen beter voor B15 of B25, interessante formules met een pak dataverkeer. En heb je liever alles onbeperkt dan kies je voor B39, B49 of B59. Zo simpel is het !

Base lanceert als eerste Europese tariefplannen

Vandaag lanceert Base de "B-Europe". Nu hun tariefplannen die begonnen met de letter "B" (België) zijn er vanaf heden ook tariefplannen die beginnen met "EU". Deze tariefplannen zijn specifiek bedoeld om te bellen, sms’en en te surfen aan dezelfde prijs in België als in de rest van Europa. De klant hoeft er dus niet langer rekening mee te houden of hij in België of in het buitenland is, en of hij belt naar een Belgisch of Europees nummer. Ideaal dus voor wie regelmatig reist, mensen met familie in het buitenland, families die tegen de landsgrenzen wonen etc.

Base beurope.gif

Naam tariefplan

Maandelijkse prijs

Belminuten *

SMS’jes

Data

EU-19

€19 150min + 150min 150 150MB

EU-39

€39 400min + 400min 400 400MB

EU-99

€99 1000min + 1000min 1000 1000MB

* = aantal minuten bellen (eerste cijfer) + aantal minuten gebeld worden in de EU (tweede cijfer). Gebeld worden in België is steeds gratis.

Tarieven buiten de bundel (zowel in België als in de rest van de EU) Bellen : € 0,22/min om zelf te bellen ; € 0,06 om oproepen binnen de EU te ontvangen ; oproepen ontvangen in België is altijd kosteloos Sms : € 0,07/sms (een sms’je ontvangen is kosteloos) Surfen : € 0,24/MB

Veranderingen Base Business gamma

Vandaag liet BASE ons weten dat ze haar BASE Business gamma grondig gaat veranderen. In het kort : meer belminuten, meer mobiele data en een aanbod voor intensief gebruik in en naar Europese netwerken. BASE business weet wat zijn klanten belangrijk vinden. Daarom biedt het zijn klanten, naast een uitstekend netwerk, ook een op maat gemaakte dienstverlening aan en een scherp geprijsd productportfolio. Vandaag gaat BASE business nog een stap verder en brengt het een volledig nieuw productportfolio op de markt, met 3 eenvoudige en transparante tariefplannen en een gloednieuwe Cloud-service.

Het nieuwe BASE Business gamma

Naam tariefplan

Kostprijs

Belminuten

SMS’jes

Data

Toegang tot cloud ?

Pro Start

€10 ex BTW/maand 200 Onbeperkt 1GB Neen

Pro Connect

€30 ex BTW/maand Onbeperkt Onbeperkt 3GB Ja

Pro Travel

€50 ex BTW/maand Onbeperkt Onbeperkt 5GB Ja

De

Pro Travel klanten krijgen eveneens 600 belminuten, 600 smsjes en 600MB data voor gebruik in en naar Europa

Voor

KMO-klanten (minimum 6 lijnen) zijn de tariefplannen gewijzigd. Individuele aanbiedingen worden opgemaakt op basis van de specifieke behoeften van de klanten.

BaseCloud.gif

BASE cloud services

De cloud services van BASE bestaat uit 2 delen :
-  

cBox slaat uw gegevens veilig op in de cloud en stelt u in staat die waar en wanneer ook te raadplegen, met behulp van alle toestellen die met het internet verbonden zijn : laptop, smartphone of tablet.
-  

cProtect beschermt gegevens op uw mobiele toestel, beveiligt uw onlineleven en is beschermd tegen diefstal en virussen.

Uiteraard is 4G nog steeds inbegrepen in alle BASE Business tarieven. Gebruikers van iPhones (5, 5S, 5C) hebben nu ook native toegang tot het BASE 4G netwerk dat inmiddels 54% van de Belgische bevolking bedekt en beschikbaar is in Brussel !

Ook Spotify, de bekende streaming muziek dienst, is vanaf heden beschikbaar voor BASE Business klanten. Voor €7/maand (exclusief BTW) kan u nu overal luisteren naar uw favoriete muziek.

Bestel uw Base abonnement via Astel

En geniet van vele voordelen !

  • Exclusieve Astel promotie : Naast de promo van de operator, krijgt u ook een cashback !
  • Het deskundige Astel advies : Astel is het eerste onafhankelijke multi-operator verdeelpunt van België. Wij geven u op een neutrale manier ons advies, het is onze passie !

Vergelijk onze operatoren !

Neem contact op met ons :
-  Telefonisch op 02 888 99 69
-  Per e-mail


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.