33 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Volledige Belgische voetbalcompetitie bij Telenet vanaf 2012

1er/07/2011 - Astel Team - Edit 6/07/2011 - 3983 keer gezien

Groot nieuws bij Telenet. Vandaag kondigde de Mechelse kabelprovider aan vanaf seizoen 2012-2013 de hele Belgische voetbalcompetitie uit te zenden. Dit doen ze via Sporting Telenet, het vernieuwde PRIME Sport.

Alle wedstrijden van de Jupiler League bij Telenet

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers ! Vanaf seizoen 2012-2013 zijn alle wedstrijden van de Belgische competitie beschikbaar bij Telenet. De operator heeft nu reeds beslist om de niet-exclusieve rechten voor lot 3 voor seizoen 2012-2013 en 2013-2014 te kopen.

Onlangs kon u bij Astel lezen dat Telenet de strijd om de uitzendrechten voor het Belgische voetbal van Belgacom won. Telenet kreeg het grootste gedeelte, lot 1 en 2, in handen, en Belgacom bleef achter met de ’restjes’, lot 3.

TN voetbal

De voetbalfans lieten echter snel weten dat ze het splitsen van deze uitzendrechten geen goed idee vonden. Nu moesten ze, om de volledige Belgische competitie te kunnen bekijken 2 abonnementen nemen, één op Belgacom en één op Telenet. Na veel vraag van haar klanten besloot de Mechelse kabelreus dan ook om vanaf volgend seizoen in te grijpen.

In haar aanbod is Telenet ook het buitenlandse voetbal niet vergeten. Per seizoen zijn er 550 wedstrijden uit de Engelse, Spaanse, Italiaanse, Duitse, Nederlandse en Franse competitie beschikbaar. Eveneens komen de beste Belgen in het buitenland aan bod.

Sporting Telenet, het vernieuwde PRIME Sport

TN extra witPRIME Sport verandert in Sporting Telenet. Het is niet enkel de naam die verandert, ook de inhoud wordt aangepast. De provider wil zich niet enkel richten op de voetbalfans, maar ook op de liefhebbers van andere sporten. Onder andere basketbal en golf komen aan bod. De echte sportfanaten mogen ook rekenen op magazines en duiding. Dit alles wordt uitgezonden in HD.De abonnees van Sporting Telenet zijn tevens niet langer aan hun zetel gekluisterd. Via Yelo kunnen zij overal de zender bekijken via hun laptop, iPad of iPhone.

De prijzen

Wat gaat dit nu kosten ? Bestaande klanten met een Triple Play pakket en een abonnement op PRIME Sport betalen niets extra. Klanten met PRIME Sport maar zonder Triple Play betalen 5 €/maand extra.

Heeft u geen PRIME Sport ? Dan vindt u in onderstaand schema hoeveel u betaalt voor Sporting Telenet of voor Sporting Telenet en PRIME Film.

Pakket van de klant Sporting Telenet Sporting Telenet & PRIME Film
Digitale TV + internet + tel 14,95 € 26,95 €
Digitale TV + internet 19,95 € 29,95 €
Digitale TV + telefonie 19,95 € 29,95 €
Digitale TV 24,95 € 32,95 €

Deze nieuwe prijzen gaan in vanaf 10 oktober 2011.

Tekent u in voor 31 augustus 2011, dan betaalt u geen installatiekosten en ontvangt u Sporting Telenet aan 10 €/maand gedurende de eerste 3 maanden.

Wat vindt u van het aanbod van Telenet ? Laat het ons weten op ons forum.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.