120 gebruikers online - Laatste update op 22/07/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

VOO lanceert Tatoo en Toudoo : onbeperkt bellen voor slechts €32/maand !

4/11/2013 - KDR - Edit 20/11/2013 - 3777 keer gezien

Na een vrij rusitge pre-lancering in juli, lanceert VOO de producten Voo Mobile Tatoo en Voo Mobile Toudoo deze keer met veel tamtam. En terecht : een VOO-klant belt nu voor slechts €32 per maand onbeperkt, het goedkoopste op de markt !

Na een pre-launch, nu ongeveer twee maanden terug, is VOO druk in de weer om haar mobiel aanbod eindelijk te lanceren.

Vanaf 1 november 2013 zal VOO haar mobiel aanbod « Toudoo » en « Tatoo » commercieel uitrollen in alle Waalse en de Brusselse gemeentes. Deze aanvulling op het bestaande internet, tv en televisieaanbod maakt dat VOO meteen uitgroeit tot een zogenaamde Quadruple Play operator en dus in het rijtje staat samen met Belgacom, Telenet, Scarlet en Numéricable.

Ter herinnering : VOO gebruikt het Mobistar netwerk voor haar mobiel aanbod

VOO Mobile Logo 350 2

Tatoo : onbeperkt mobiel bellen en smsen voor slechts €32/maand

Zoals reeds werd verwacht heeft VOO de vooropgestelde tarieven wat bijgewerkt. Maar tot ieders verbazing blijkt dat « tatoo », het pakket voor de power users, verbeterd is en bovendien sterk in prijs verlaagd !

Het tatoo abonnement zal vanaf 1 november slechts €32 per maand kosten, op voorwaarde dat je reeds klant bent bij VOO voor televisie, telefoon of internet. Niet-abonnees kunnen ook genieten van VOO tatoo, maar betalen hiervoor €50/maand. Het tatoo abonnement omvat naast onbeperkt bellen en smsen ook 2GB aan mobiel internet. Vanuit dit perspectief is tatoo één van de goedkoopste abonnement met die specificaties op de markt, althans voor VOO klanten. Alleen Numéricable doet het beter : klanten met een Duo Pack of Triple Play ongelimiteerd abonnement betalen €29,95/maand.

VOOmobile1ernovembre

Toudoo : het basispakket voor €12/maand

Het toudoo abonnement is, in tegenstelling tot tatoo, bedoeld voor gematigde GSM gebruikers. In tegenstelling tot tatoo zijn de eigenschappen van dit abonnement niet veranderd tegenover het aanbod dat VOO twee maand geleden uitbracht. En dat is wat teleurstellend in vergelijking met de concurrentie...

Toudoo omvat 60 minuten beltijd, onbeperkt sms’en en 60MB voor mobiel internet. Dit abonnement gaat over de toonbank voor €12/maand (of €15/maand voor niet-VOO klanten).

Toodata : het mobiele internet-only abonnement van VOO

Als laatste is er Toodata : een abonneement dat VOO uitbrengt voor de gebruiker wiens voornaamste behoefte er uit bestaat om online te kunnen met zijn tablet of PC. Dit abonnement omvat 1GB aan mobiel internet en krijgt een maandelijkse kostprijs mee van €15/maand.

Ter ondersteuning van deze nieuwe abonnementen plant VOO een grote reclamecampagne die begint op 1 november.

Bestel uw VOO Mobile abonnement via Astel.be

Astel is VOO’s eerste retailer in België. Indien u interesse heeft in een Tatoo, Toudoo of Toodata abonnement dan kan u dit rechtstreeks via onze site doen. Door het bestellen van uw VOO abonnement via Astel, geniet u tegelijk van de volgende voordelen :

  • De Astel raadgeving : Astel is de grootste onafhankelijke tussenpersoon in België betreffende tv, internet en telefonieabonnementen. Astel zal steeds bekijken van u echt nodig heeft en op basis van die behoeften u een abonnement aanraden dat het meest geschikt is naar uw profiel. Ons team van specialisten staat steeds voor u klaar per telefoon, e-mail of via het Astel forum. U kan ons steeds bereiken via 03 500 95 69 van maandag tot vrijdag en dit telkens van 9u tot 18u. Of je stuurt ons gewoon een mailtje !

  • De after sales service van Astel : Bij geen enkele operator ben je steeds zeker of je bestelling vlekkeloos gaat verlopen. Je hebt een administratieve fout of een probleem met je activering ? Astel is er nog steeds om u te helpen. Zowel per telefoon, e-mail of ons forum kan u bij ons terecht om een probleem in orde te brengen. U hoeft niet langer uw tijd te verdoen door te bellen naar het callcenter van je operator, neem gewoon contract op met ons, en we zullen het nodige doen om je probleem aan te kaarten bij de operator en er voor te zorgen dat er snel een correctie zal plaatsvinden.

Zoek alle arrangementen en promoties van VOO op astel.be


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.