44 gebruikers online - Laatste update op 19/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Welke TV operator kiezen om voetbal te kijken ?

24/05/2017 - Ilias Yousfi , Astel Team - 17985 keer gezien

We vergeleken de verschillende opties om voetbal te kijken bij de verschillende operatoren in België. D1A van de Belgische voetbal wordt door Proximus, VOO, Telenet en Scarlet uitgezonden. D1B wordt enkel door Proximus uitgezonden. Voor de internationale voetbal doet Telenet de show.

Pro leaugue equipes

Belgische Voetbal

Proximus, VOO, Telenet en Scarlet zijn blij aan hun klanten aan te kondigen dat ze het Belgisch voetbal kunnen verder kijken voor de komende drie seizoenen tot 2020.

Bij Proximus en Scarlet kost de optie Belgische voetbal € 9.95 en geeft toegang tot D1A en D1B. Ze zijn ook de enigen die D1B uitzenden.

De optie VOOsport van VOO geeft enkel toegang tot de D1A. De prijs hangt af van de gekozen formule Internet TV. Voor klanten met de pack Tatoo, kost de optie slechts € 3,90. Voor Wahoo klanten kost het € 6.90. Voor Toudoo,€ 9,90.De optie omvat ook de D1 Belgische basketbal en hockey.

Bij Telenet geeft de optie Play Sports toegang tot de D1A voor € 18.40. Deze uitgebreide optie omvat ook het internationale voetbal, D1 Belgische basketbal, NBA, volleybal, hockey, Amerikaanse voetbal, formule 1 en golf.

SFR, Orange en TV Vlaanderen zenden geen Belgische voetbal.

Multileugue

Internationale Voetbal

Proximus, VOO, Telenet, SFR en Orange zenden verschillende internationale kampioenschappen uit : Europees, Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands, Braziliaans en Schotse.

Scarlet en TV Vlaanderen zenden geen internationale voetbal.

We vergeleken de internationale voetbalkampioenschappen voorgesteld door de Belgische operatoren :

Proximus

VOO en SFR

Telenet

Orange

Naam optie

International SportsVOOsport WorldPlay SportsEleven Networks

Taal

Nl en FrFrNlNl of Fr

Maandelijks bedrag

€ 9.95 € 14.99 € 18.40 Inbegrepen in de basis aanbod

Aantal zenders

105112

Europa

Champions league
V ok 2
Europa league
V ok 2

Engeland

Premiere League
V ok 2
V ok 2
Championship
V ok 2

FA Cup
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2
EFL Cup
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2

Nederland

Eredivisie
V ok 2
V ok 2

Spanje

La Liga
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2
Copa Del Rey enkel de finale

Duitsland

Bundesliga
V ok 2
V ok 2
DFK Pokal
V ok 2

Frankrijk

Ligue 1
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2
Coupe de la Ligue
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2

Italië

Série A
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2

Scotland

Premiere League
V ok 2
V ok 2

Brazilië

Série A
V ok 2
V ok 2
V ok 2
V ok 2

Proximus geeft de mogelijkheid om de Belgische voetbal en de International Sports te combineren in een enkel optie ALL Sports voor een prijs € 14.95. Dit is de beste prijs/kwaliteit verhouding om sport te kijken tegen een goede prijs.

Bij Telenet, de optie Play Sports € 18.40 verzamelt Belgische en internationale voetbal, men kan deze niet scheiden. Zoals aangegeven in de hier bovenstaande tabel kunnen we via Telenet de meeste internationale wedstrijden kijken. Play Sports is de uitgebreidste optie van de Belgische markt.

Bij VOO, om Belgische en internationale voetbal te hebben, moeten we de optie VOOSport en VOOSport World samen combineren voor een prijs gaande van € 18.89 en € 24.89 afhankelijk van internet Tv-pack (Toudoo, Wahoo, Tatoo). VOOSport World stelt ons in staat om de internationale basketbal, golf, tennis en rugby te kijken.

SFR biedt dezelfde optie als VOOSport World tegen dezelfde prijs, maar dit bedraagt niet de optie VOOSport met de Belgische voetbal.

Scarlet doet het tegenovergestelde door het voorstellen van dezelfde Belgische voetbaloptie als die van Proximus, maar wel geen International Sports.

Orange heeft twee kanalen Eleven Sports die in het basispakket voorgesteld wordt zonder extra kosten. Voordelig, maar wel geen Belgische voetbal.

TV Vlaanderen zend geen enkel sport uit, geen Belgische maar ook geen internationale behalve de nationale wedstrijden uitgezonden door de honderden kanalen gratis beschikbaar op satelliet.

Voeg een optie aan uw pack toe

Om uw bestaand pack te vervolledigen met een van deze sport opties, volgt u de link hieronder en Astel activeert vanop afstand.

Verander van operator op meer sport te kijken

De voetbal en sport aanbiedingen zijn heel verschillend van operator naar operator. Een verandering van kan u toestaan om meer wedstrijden van uw favoriete sport te kijken. Astel kan u helpen vergelijken en online van operator te veranderen.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.