93 gebruikers online - Laatste update op 22/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Yelo van Telenet beschikbaar voor Android met 14 nieuwe zenders

11/02/2012 - Astel Team - Edit 11/04/2012 - 3486 keer gezien

De nieuwe Yelo applicatie met 14 nieuwe kanalen van Telenet kan vanaf nu iedereen zijn eigen programma bekijken op zijn eigen Android-smartphone of tablet.

Telenet verbetert haar applicatie Yelo die u toelaat om in heel België TV te kijken op uw PC en iPad. 14 nieuwe kanalen werden toegevoegd aan de Yelo categorie. Meer nog, deze toepassing is voortaan beschikbaar op alle smartphones en Android tabletten.

Met meer dan 250.000 nieuwe gebruikers in iets meer dan een jaar, is deze applicatie Yelo van Telenat een groot succes. Eén leuk detail is dat de kinderprogramma’s 2,5 keer meer worden bekeken via tablet of smartphone, dan op pc. Telenet heeft besloten om de kwaliteit van Yelo verder te verbeteren.

Sinds het begin van deze maand zijn er 14 nieuwe kanalen bij Yelo verschenen. Buiten VT4, VijfTV en Kannal Z, zijn er 6 franstalige zenders aan toegevoegd. In totaal kunnen de klanten van Telenet 31 zenders bekijken via Yelo.be of iOS en Android applicatie.

Sinds kort is Yelo beschikbaar voor Android-gebruikers. Alle functies van Yelo zijn gratis toegankelijk voor alle abonnees internet en van digitale TV van Telenet. Voortaan genieten Telenet-klanten van Yelo via één van de 1200 Telenet hotspots. Hiernaast is Yelo beschikbaar via de homespots die momenteel worden uitgerold over Vlaanderen.

Ontdek alle abonnementen van Telenet op de Astel pagina


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.