Homepage > Aanbieders

Alle providers, abonnementen en promoties in BelgiŽ

TV + Internet + Telefoon + GSM-aanbieders

Proximus : De eerste Belgische operator

De oudste operator van BelgiŽ blijft de eerste: de kwaliteit van zijn vaste, mobiele, internet- en televisiediensten blijft ongeŽvenaard. Als u zeker wil zijn dat uw lot in goede handen is, doet u het best een beroep op de marktleider.

Scarlet : De kwaliteit van Proximus aan de prijs van Scarlet!

Scarlet, dat is de kwaliteit van de netwerken van Proximus en Proximus aan het tarief van Scarlet: u betaalt de juiste prijs. Momenteel biedt Scarlet de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle operatoren. Het beste voorbeeld is de nieuwste aanbieding, Scarlet Trio. Die kost slechts 39 euro per maand en biedt zowel vaste telefonie, VDSL2-internet als Proximus TV for Scarlet.

TV + Internet + Telefoonaanbieders

SFR : De Brusselse digitale kabel aan 200 Mbps

SFR-Numericable is beschikbaar in tien gemeentes van Brussel, waaronder Brussel-Stad en biedt digitale televisie HD, vaste telefonie en zelfs internettoegang met een snelheid van maar liefst 200 Mbps (!). Dit alles aan onklopbare prijzen.

Internet + Telefoonoperatoren

EDPnet : De meest doeltreffende alternatieve operator

EDPnet is een briljante Vlaamse KMO. EDPnet biedt ADSL aan volgens de beste verhouding "gedownload volume/prijs", ADSL2+ (12 of 24 Mbps), GSM en vaste telefonie. Dit alles op dezelfde factuur. De klantenservice van EDPnet is bovendien erg efficiŽnt.

Internetaanbieders en GSM-providers

Orange : De coolste operator

Orange is de uitvinder van de prepaid kaart. Orange onderscheidt zich door zijn fris imago en producten. Orange verleidt jongeren en jonge gezinnen door aanbiedingen op maat.