0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider

Proximus Telefonie

De marktleider

De meest betrouwbare vaste lijn

Wat biedt Proximus Vaste Lijn mij?
Dit is de meest stabiele verbinding op de markt om mee te bellen, en om oproepen te ontvangen. Ook biedt ze diverse mogelijkheden: Classic, Happy Time XL en No Limit. Met Happy Time XL belt u tijdens de daluren (na 17u, tijdens de weekends en op feestdagen) gratis naar vaste lijnen en GSM's. Met No Limit telefoneert u de hele dag door gratis naar vaste Belgische lijnen. Indien u vaak internationaal belt, is de optie Happy Time International geknipt voor u. Hiermee kan u tijdens de daluren gratis bellen naar een land van uw keuze. Bent u even afwezig? Ook dan hoeft u geen enkele oproep te missen. Proximus heeft daarvoor zijn Antwoorddienst. Dit zijn 2 gratis diensten: Phone Mail en Phone Mail Basic.

Wat zijn de voordelen van Proximus Vaste Lijn tegenover de concurrentie?
De Proximus Vaste Lijn is een zeer degelijke telefoonlijn. Wat belangrijk is om te weten:
- het is de enige die werkt zonder stroom
- de beste oplossing voor een alarminstallatie
- de meest stabiele lijn voor bancontact en fax
- functie 1919 om te weten wie gebeld heeft tijdens uw afwezigheid
- optie Voordeelpack Slimme Diensten : Dit pack bestaat uit essentiële diensten om altijd bereikbaar te blijven, ook als u afwezig bent.

Alle packs en abonnementen van Proximus


Proximus is de nieuwe naam van Belgacom. De gevestigde operator blijft de eerste: de kwaliteit van zijn vaste en mobiele netwerken blijft onovertroffen. Een Tuttimus-pakket is de veilige gok voor al uw diensten: GSM, internet, tv, telefoon. Netflix staat in het menu van Proximus TV.

Proximus werkt via uw telefoonaansluiting of Proximus-glasvezel netwerk.

Proximus Telefonie