0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider

Proximus TV

Proximus neemt je mee, naar leukere TV!

Wat biedt Proximus TV mij?
U kan genieten van het comfort dat digitale TV met zich meebrengt. Verscheidene zenders kan u bekijken in HD. Tevens kan u pauzeren, opnemen en terug- of vooruitspoelen. Het is mogelijk om films of series tegen een lage prijs bestellen via VOD.

Wat zijn de voordelen van Proximus TV tegenover de concurrentie?
Een groot voordeel is dat u uw teledistributie kan opzeggen. U kan tevens genieten van TV Overal. Hiermee kan u bepaalde zenders bekijken op uw smartphone, tablet of laptop. Bent u een sportliefhebber, dan bent u aan het juiste adres bij Proximus. U kan het Portugese, Spaanse, en een deel van het Belgische topvoetbal bekijken. Bent u eerder een filmliefhebber? Dan kan u uw keuze maken uit de grote Proximus filmcatalogus. Kiest u ervoor om meerdere TV's aan te sluiten? Ook dat is een optie. Afhankelijk van uw lijn kan u tot 3 TV's aansluiten.

Alle packs en abonnementen van Proximus

Proximus

Proximus is de nieuwe naam van Belgacom. De gevestigde operator blijft de eerste: de kwaliteit van zijn vaste en mobiele netwerken blijft onovertroffen. Een Tuttimus-pakket is de veilige gok voor al uw diensten: GSM, internet, tv, telefoon. Netflix staat in het menu van Proximus TV.

Proximus werkt via uw telefoonaansluiting of Proximus-glasvezel netwerk.

Proximus TV