0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider

Telenet TV

De kracht van de kabel in Vlaanderen en Brussel

Digitale televisie met pit

Wat biedt Televisie mij?
Als u een kiest voor televisie van Telenet, geniet u van een divers aanbod aan zenders via de Digicorder. U heeft tevens verschillende High Definition (HD) kanalen. Ook kan u tegen een kleine prijs films en series bestellen, heel eenvoudig, met uw afstandsbediening via Video On Demand (VOD).

Wat zijn de voordelen van Telenet Televisie tegenover de concurrentie?
Telenet heeft verscheidene zeer interessante zenderpakketten. Voor de fans van de beste films en series is er Prime. Bent u een sportliefhebber? Dan kan u met het extra zenderpakket Sporting Telenet onder andere genieten van het Belgische topvoetbal! Ook indien u meerdere televisies wenst aan te sluiten is Telenet Televisie een goede keuze. U kan met Telenet altijd 2 of meer televisietoestellen digitaal aansluiten. U kan ook de opnames delen tussen deze toestellen en opnames programmeren via internet. Tevens kan u analoog blijven kijken op uw andere toestel(len). Telenet biedt eveneens Yelo aan. Met deze applicatie voor iPhone en iPad kunt u een aantal televisiezenders bekijken op uw toestel, waar u ook bent.

Alle packs en abonnementen van Telenet


Telenet was de eerste operator in Vlaanderen. Telenet werkt via de tv-kabel in Vlaanderen en 7 Brusselse gemeenten (ex-UPC). De WIGO-pakketten groeperen uw mobiele telefoons, internet, tv en vaste telefoon.

Telenet werkt via uw tv-kabel Integan.

Telenet TV