Homepage > Aanbieders > Aanbieders Internet en Belgique

Aanbieders Internet en Belgique

TV + Internet + Telefoon + GSM-aanbieders

Proximus : De marktleider

Proximus is de nieuwe naam van Belgacom. De gevestigde operator blijft de eerste: de kwaliteit van zijn vaste en mobiele netwerken blijft onovertroffen. Een Tuttimus-pakket is de veilige gok voor al uw diensten: GSM, internet, tv, telefoon. Netflix staat in het menu van Proximus TV.

Proximus werkt via uw telefoonaansluiting of Proximus-glasvezel netwerk.

Scarlet : Eenvoudiger en goedkoper

Scarlet is het voordelige merk van Proximus. De kwaliteit van het Proximus-netwerk, met minder diensten, en voor minder. Scarlet Trio kost slechts €39/maand voor internet, televisie en telefoon.

Scarlet werkt via uw telefoonaansluiting.

Telenet : De kracht van de kabel in Vlaanderen en Brussel

Telenet was de eerste operator in Vlaanderen. Telenet werkt via de tv-kabel in Vlaanderen en 7 Brusselse gemeenten (ex-UPC). De WIGO-pakketten groeperen uw mobiele telefoons, internet, tv en vaste telefoon.

Telenet werkt via uw tv-kabel Integan.

VOO : De kracht van de kabel in Wallonië en Brussel

VOO werkt via de tv-kabel in Wallonië en 6 Brusselse gemeenten. Het nieuwe VOO One-pakket groepeert uw mobiele telefoons, internet, televisie en telefoon. U kunt de mobiele abonnementen van uw kinderen blokkeren om verrassingen te voorkomen. Be tv staat in het menu van de Box évasion.

VOO werkt via uw tv-kabel Brutélé/Integan (teledistributie).

Orange : De nieuwe uitdager

Orange is de tweede GSM-operator en de nieuwe uitdager op de internet- en tv-markt. Het 4G-netwerk heeft de grootste dekking. De mobiele abonnementen komen overeen met elk gebruiksprofiel.

TV + Internet + Telefoonaanbieders

TV Vlaanderen : Satelliet-tv met Belgische zenders

TV Vlaanderen is de Belgische operator voor satelliettelevisie. De oplossing voor wie Telenet en Proximus TV niet werken, maar ook voor een tweede woningen in Europa.

TV Vlaanderen werkt via de satelliet voor de tv en via uw telefoonaansluiting voor internet en telefoon.

Internet + Telefoonoperatoren