Homepage > Aanbieders > Aanbieders Internet en Telefonie en Belgique

Aanbieders Internet en Telefonie en Belgique

TV + Internet + Telefoon + GSM-aanbieders

De kracht van de kabel in Vlaanderen en Brussel

Telenet werkt via de kabel in Vlaanderen, ook in enkele Brusselse gemeenten (ex-UPC). In het noorden van het land daagt deze operator Belgacom uit met vaste telefonie, internet en televisie.

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv
6 Promo_Telenet

De kracht van de kabel in Wallonië en Brussel

VOO is de Waals-Brusselse kabeloperator. In het zuiden van het land daagt de operator Proximus uit door haar aanbod inzake vaste telefonie, onbeperkt internet, digitale tv en GSM-abonnementen (op het Mobistar-netwerk).

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv
4 Promo_VOO

De eerste Belgische operator

De oudste operator van België blijft de eerste: de kwaliteit van zijn vaste, mobiele, internet- en televisiediensten blijft ongeëvenaard. Als u zeker wil zijn dat uw lot in goede handen is, doet u het best een beroep op de marktleider.

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv
1 Promo_Proximus

De kwaliteit van Proximus aan de prijs van Scarlet!

Scarlet, dat is de kwaliteit van de netwerken van Proximus en Proximus aan het tarief van Scarlet: u betaalt de juiste prijs. Momenteel biedt Scarlet de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle operatoren. Het beste voorbeeld is de nieuwste aanbieding, Scarlet Trio. Die kost slechts 39 euro per maand en biedt zowel vaste telefonie, VDSL2-internet als Proximus TV for Scarlet.

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv
2 Promo_Scarlet

TV + Internet + Telefoonaanbieders

De Brusselse digitale kabel aan 200 Mbps

SFR-Numericable is beschikbaar in tien gemeentes van Brussel, waaronder Brussel-Stad en biedt digitale televisie HD, vaste telefonie en zelfs internettoegang met een snelheid van maar liefst 200 Mbps (!). Dit alles aan onklopbare prijzen.

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv
4 Promo_SFR

Ontvang alle Belgische zenders op digitale televisie via satelliet

TV Vlaanderen is de nieuwste operator van Belgische digitale televisie. U ontvangt alle zenders van de Belgische kabel via satelliet, waar u zich ook bevindt (zelfs in het buitenland). Een buitenkansje voor plaatsen waar Belgacom niet werkt, ook geschikt voor televisie in mobilhomes en buitenverblijven in het buitenland!

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv

Internet + Telefoonoperatoren

De meest doeltreffende alternatieve operator

EDPnet is een briljante Vlaamse KMO. EDPnet biedt ADSL aan volgens de beste verhouding "gedownload volume/prijs", ADSL2+ (12 of 24 Mbps), GSM en vaste telefonie. Dit alles op dezelfde factuur. De klantenservice van EDPnet is bovendien erg efficiënt.

filter_mobile filter_fixe filter_net filter_tv

Promoties

Vergelijken

Providers

Aanbieders