Homepage > Aanbieders >
Vergelijken

Vergelijkingstool van abonnementen Telefonie

Hebt u al gedacht om alles bij hetzelfde operator te verzamelen?

Zelfs de GSM ?






Pas de t�l�vision De basiszenders
Digitaal
Alle formules

















Mijn gebruik:

Sorteer op

De rangschikking op prijs is gebaseerd op de prijs van het maandabonnement tijdens de actieperiode als er één is. Het aantal maanden geeft de lengte van deze periode aan. Na deze periode wordt de doorgestreepte prijs effectief.

De rangschikking op activatietermijn is gebaseerd op de gemiddelde activeringstijd van alle vaste producten besteld via onze diensten, die dan ook uitgedrukt zijn in aantal werkdagen van de kleinste tot de grootste : Telenet 4,8, Numericable 4,9, VOO 5,2, Proximus 10,4, Scarlet 13,7, EDPnet 14,1, TéléSAT/TV Vlaanderen 16,3, skyDSL 17,5.

Als uw zoekopdracht de GSM-dienst bevat, de activeringstermijn wordt gewogen op 50% aan de kwaliteit van het gebruikte mobiele netwerk, volgens het onderzoek van Test-Aankoop op 10/2014 waar Proximus de score van 87% haalt, Mobistar 84% en BASE 81%.

Als er geen postcode wordt gegeven, worden VOO, Numericable en Télésat benadeeld, omdat deze operators weinig Nederlandstalige gemeenten bedienen. Zodra een postcode wordt aangegeven, verdwijnt deze voor VOO en Numericable maar blijft voor Telesat omdat een klein aantal Nederlands sprekenden zoeken een Franstalig provider.

Promoties

Vergelijken

Providers

Aanbieders