79 gebruikers online - Laatste update op 28/07/2021
Al 20 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen.
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -120 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -120 €

Welke code om uw nummer te verbergen bij Orange België?

Standaard wordt uw gsm-nummer van Orange België weergegeven op de telefoon van uw correspondent wanneer u belt (CLIP). Het is mogelijk om het te verbergen voor een oproep, en zelfs voor altijd (CLIR).

Om uw Orange gsm-nummer te verbergen voor een enkele oproep: voeg de code # 31 # toe vóór het nummer van uw correspondent. Uw oproep komt dan van een onbekend nummer, anoniem nummer, verborgen nummer of zelfs een privénummer (het hangt af van de smartphone van uw correspondent).

Om je Orange gsm-nummer te verbergen voor al je oproepen: bel 1921 (gratis) en volg de instructies in het spraakmenu. Om uw nummer opnieuw weer te geven voor al uw oproepen, belt u hetzelfde nummer en wijzigt u uw instelling.

Merk op dat als u ervoor kiest om uw Orange gsm-nummer te verbergen voor al uw oproepen, u ook niet langer de nummers van uw correspondenten op uw scherm zult zien.

Merk ook op dat sms-berichten niet worden beïnvloed door deze instelling: wanneer u een sms verstuurt, zal uw correspondent altijd uw Orange gsm-nummer zien op zijn scherm.

Merk ook op dat het verbergen van uw Orange-nummer niet verhindert dat de telefoniste van uw correspondent u kan vinden in het geval van een klacht wegens misbruik of intimidatie. Gebruik deze code dus spaarzaam. Als u een slachtoffer bent, dien dan een klacht in met de data en tijden van elk anoniem telefoontje dat u hebt ontvangen. De politie zal uw correspondent gemakkelijk vinden.

Tips Orange  GSM

  • Geen Tempo prepaid Orange-tegoed meer? De Call Me-code om gratis teruggebeld te worden
  • Welke Orange België-code om het aantal beltonen te verhogen?
  • Wat is het APN mobiele internet toegangspunt van Orange België?
  • Welke code om uw nummer te verbergen bij Orange België?
  • Welk Orange België-nummer om rechtstreeks een spraakbericht te verzenden?