30 gebruikers online - Laatste update op 01/08/2021
Al 20 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen.
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -120 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -120 €

Hoe Proximus gratis Wifi krijgen?

Wat is Proximus Public Wifi?

Wanneer u niet thuis bent, heeft u toegang tot gratis Wi-Fi van Proximus, genaamd Proximus Public Wifi . In feite zenden alle modems van Proximus-internetklanten een gratis wifi-signaal uit voor andere Proximus-klanten die onderweg zijn. Als Proximus-klant kunt u dus gratis verbinding maken met zijn vele andere gratis Proximus WiFi-toegangspunten.

Hoe gratis wifi van Proximus activeren?

Als uw Proximus-gsm geïntegreerd is in een Proximus-internetpakket

Installeer de My Proximus-applicatie op uw smartphone en activeer de gratis Public Wifi-optie via de My Proximus-app. Doe hetzelfde met uw tablet. Uw toestel begint dan te zoeken naar Proximus Public Wifi-toegangspunten in uw omgeving en zal er indien mogelijk verbinding mee maken.

Als uw Proximus-gsm niet is opgenomen in een Proximus-internetpakket

Installeer de My Proximus-applicatie op uw smartphone en voeg de Public Wifi-optie (5 € / maand) toe aan uw gsm-abonnement. U kunt er ook van profiteren, zelfs als u thuis geen Proximus-klant bent voor het internet.

Waar gratis wifi van Proximus krijgen?

Het gratis wifi-signaal van Proximus (Public Wifi), wordt verzonden door modems van Proximus-internetklanten in België . Om verbinding te maken met deze gratis wifi, moet je dus enkele meters, of zelfs hoogstens tientallen meters verwijderd zijn van de modem van een Proximus-internetklant. En beweeg niet rond, om het signaal niet te verliezen. In de stad is het gemakkelijk, want de dichtheid van Proximus-internetklanten is hoog. Maar op het platteland ligt het minder voor de hand: je moet voor het huis van een Proximus-internetklant staan.

Abonneer je op het Proximus-internet via Astel en ontvang de Astel-promo in aanvulling op de Proximus-promotie.

Tips Proximus  Internet

  • Hoe een trage Wifi Proximus versnellen?
  • Hoe Proximus glasvezel krijgen?
  • Hoe uw Proximus-internetabonnement opzeggen?
  • Hoe Proximus gratis Wifi krijgen?
  • Hoe traag internet versnellen met Proximus?