14 gebruikers online - Laatste update op 01/08/2021
Al 20 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen.
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -120 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -120 €

Hoe gratis Telenet Wifi krijgen?

Wat is Telenet Wi-Free?

Wanneer u niet thuis bent, kunt u gratis Telenet Wi-Fi ontvangen, genaamd Telenet Wi-Free . Alle modems van internetklanten van Telenet en VOO in België zenden namelijk een gratis wifi-signaal uit voor andere Telenet- en VOO-klanten die onderweg zijn. Als Telenet-internetklant thuis kan je dus gratis verbinding maken met zijn vele andere gratis Telenet- en VOO-wifi-toegangspunten.

Hoe Telenet gratis wifi activeren?

U moet thuis een Telenet-internetklant zijn, uw My Telenet-login al aangemaakt hebben en de Wi-Free-dienst geactiveerd hebben in uw My Telenet-klantaccount (deze is standaard gedeactiveerd).

  1. Zoek naar wifi en maak verbinding met het wifi-toegangspunt Telenet Wi-Free of VOO_HOMESPOT.
  2. Voer uw My Telenet-login en wachtwoord in. U bent dan verbonden met internet.

Waar kan je Telenet gratis wifi krijgen?

Het gratis wifi-signaal (Wi-Free) van Telenet wordt verzonden door modems van Telenet- en VOO-klanten in België . Om op deze gratis wifi aan te sluiten, moet je dus enkele meters, of zelfs hoogstens tientallen meters verwijderd zijn van de modem van een Telenet- of VOO-klant. En beweeg niet rond, om het signaal niet te verliezen. In de stad is het gemakkelijk, want de dichtheid van internetklanten van Telenet en VOO is hoog. Maar op het platteland ligt het minder voor de hand: je moet voor het huis staan van een Telenet- of VOO-internetklant.

Is Telenet gratis wifi onbeperkt?

Je internetgebruik onderweg, via Telenet Wi-Free wifi-hotspots, wordt meegeteld in het internetvolume van je eigen Telenet-internetabonnement. Alsof je thuis bent, verbonden met je eigen Telenet Wifi.

Het internetverbruik van andere Telenet-klanten aangesloten op het Wi-Free-signaal van je Telenet-modem telt niet mee in het maandelijkse internetvolume van je Telenet-internetabonnement. Iedereen heeft zijn eigen internetgebruik.

Schrijf je in op Telenet internet via Astel en ontvang bovendien de Astel-promotie aan de Telenet-actie.

Tips Telenet  Internet

  • Hoe versnel je langzaam internet met Telenet?
  • Hoe een trage Wifi Telenet versnellen?
  • Hoe uw Telenet-internetabonnement opzeggen?
  • Hoe gratis Telenet Wifi krijgen?