56 gebruikers online - Laatste update op 28/01/2022
Al 22 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -80 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -80 €

Hoe gratis VOO Wifi krijgen?

Laatst bijgewerkt op 16/09/2021

Wat is VOO Wi-Free?Wanneer u niet thuis bent, kunt u gratis VOO-wifi krijgen, genaamd VOO Wi-Free . In feite zenden alle modems van VOO- en Telenet-internetklanten in België een gratis wifi-signaal uit voor andere VOO- en Telenet-klanten die onderweg zijn. Als VOO-internetklant thuis kan je dus gratis verbinding maken met zijn vele andere gratis VOO- en Telenet-wifitoegangspunten.Hoe VOO gratis wifi activeren?Je moet thuis VOO-internetklant zijn en je hebt je My VOO-login al aangemaakt.  1. Zoek naar wifi en maak verbinding met het wifi-toegangspunt met de naam VOO_HOMESPOT of Telenet Wi-Free.

  2. Open uw internetbrowser en probeer toegang te krijgen tot een website. U wordt doorgestuurd naar de VOO Wi-Free-pagina.

  3. Voer uw My VOO-login en wachtwoord in. U bent dan verbonden met internet.Waar kan ik gratis wifi van VOO krijgen?Het gratis wifi-signaal (Wi-Free) van VOO wordt verzonden door modems van VOO- en Telenet-klanten in België . Om verbinding te maken met deze gratis wifi, moet je dus enkele meters, of zelfs hoogstens tientallen meters verwijderd zijn van de modem van een VOO- of Telenet-klant. En beweeg niet rond, om het signaal niet te verliezen. In de stad is het gemakkelijk, want de dichtheid van VOO- en Telenet-internetklanten is hoog. Maar op het platteland ligt het minder voor de hand: je moet voor het huis staan van een VOO- of Telenet-internetklant.Is gratis wifi van VOO onbeperkt?Uw internetgebruik onderweg, via VOO Wi-Free wifi-hotspots, wordt meegerekend in het internetvolume van uw eigen VOO-internetabonnement. Alsof je thuis bent, verbonden met je eigen VOO Wifi.Het internetverbruik van andere VOO-clients die zijn aangesloten op het Wi-Free-signaal van uw VOO-modem telt niet mee in het maandelijkse internetvolume van uw VOO-internetabonnement. Iedereen heeft zijn eigen internetgebruik.Abonneer je op het VOO-internet via Astel en ontvang de Astel-promo in aanvulling op de VOO-promotie.

Tips VOO  Internet


Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :