47 gebruikers online - Laatste update op 01/02/2023
Al 23 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -80 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -80 €

Welk internet-, tv- en Gsm-pakket voor een gezin met 1 kind kiezen?

Voor een gezin van 2 volwassenen en 1 kind in België is Proximus de ideale operator met de 3 Gsm-abonnementen in het internet- en tv-pakket.

Het is voordeliger wanneer de 3 gezinsabonnementen voor mobiele telefoons zijn gegroepeerd in het gezinsinternet en tv-pakket . En elk gezinslid krijgt meer gigabytes aan data op zijn mobiele telefoon dan wanneer hij uit de verpakking is. Via de applicatie van de operator kan het gezinshoofd het verbruik van minuten en mobiele data van elk gezinslid controleren. Iedereen kan ook zijn eigen mobiele gebruik volgen via de app.

Astel raadt u ook aan om ouderlijk toezicht te configureren op de smartphone van uw kind. Om uw kind te beschermen tegen inhoud die ongepast is voor zijn leeftijd en om de dagelijkse schermtijd van uw kind te beperken. Voor zijn toekomst verdient het inderdaad de voorkeur dat het kind voor echt speelt en de echte wereld ontdekt. Op Android heet het Family Link. Op iPhones, schermtijd. Ouders en kinderen moeten allemaal op hetzelfde systeem zitten: ofwel Android (Samsung, Xiaomi, Oppo, enz.) Of Apple iPhone. Zo kunt u op afstand controleren wat uw kind op zijn mobiele telefoon doet, zien waar het is en limieten instellen.

Top 10 internet + tv + Gsm abonnementen voor 2 volwassenen en 1 kind in België

Loading...

Als gevolg van een technische beperking moet u, om de inhoud van deze pagina weer te geven, cookies accepteren.

Uw ideale abonnement niet gevonden?


Deel deze pagina :