32 gebruikers online - Laatste update op 17/05/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Welk internet-, tv- en Gsm-pakket voor een gezin met 2 kinderen kiezen?

Voor een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen in België is Proximus de ideale operator met de 4 Gsm-abonnementen in het internet- en tv-pakket.

Het is voordeliger wanneer de 4 Gsm-abonnementen van het gezin gegroepeerd zijn in het gezinsinternet en tv-pakket . En elk gezinslid krijgt meer gigabytes aan data op zijn mobiele telefoon dan wanneer hij uit de verpakking is. Via de applicatie van de operator kan het gezinshoofd het verbruik van minuten en mobiele data van elk gezinslid controleren. Iedereen kan ook zijn eigen mobiele verbruik volgen via de applicatie.

Astel raadt u ook aan om ouderlijk toezicht te configureren op de smartphones van kinderen. Om uw kinderen te beschermen tegen inhoud die ongepast is voor hun leeftijd en om de dagelijkse schermtijd van kinderen te beperken. Voor hun toekomst verdient het inderdaad de voorkeur dat kinderen in het echte leven spelen en de echte wereld ontdekken. Op Android heet het Family Link. Op iPhones, schermtijd. Ouders en kinderen moeten allemaal op hetzelfde systeem zitten: ofwel Android (Samsung, Xiaomi, Oppo, enz.) Of Apple iPhone. U kunt op afstand controleren wat kinderen op hun mobiele telefoon doen, zien waar ze zijn en limieten instellen.

Top 10 internet + tv + Gsm abonnementen voor 2 volwassenen en 2 kinderen in België

Loading...

Uw ideale abonnement niet gevonden?


Deel deze pagina :

1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.