55 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Astel telecom vergelijker: operators prijzen in België in 2024

Vergelijk de prijzen van internet-, tv-, telefoon- en gsm-abonnementen

Onze Astel prijs vergelijker vergelijkt alle telecom aanbieders in België voor een internet-, tv-, telefoon- en gsm-abonnement: Proximus, Scarlet, Orange, VOO, Telenet, BASE, EDPnet, Youfone, Zuny en Hey.

Wat is de beste operator en het goedkoopste abonnement?

Selecteer uw wensen, geef uw gemeente aan en sorteer het aanbod. Vergelijk abonnementen en bestel de beste en goedkoopste internet, tv en mobiele provider.

Loading...

Vergelijk de prijzen van telecomabonnementen van operatoren in België

Het is niet eenvoudig om internetabonnementen, gsm-abonnementen en internet-tv-pakketten in België te vergelijken. Daarom hebben we Astel in het leven geroepen, deze prijsvergelijking van Belgische telecomabonnementen.

U geeft uw wensen aan voor mobiele telefonie, internetaansluiting, vaste telefonie en digitale televisie en uw postcode. Onze vergelijker vergelijkt aanbieders en vertelt u de beste operator en het beste abonnement voor uw gebruik. U kunt aanbiedingen sorteren op prijs, kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding, activeringssnelheid of beste promotie.

Vervolgens kunt u op Astel uw nieuwe telecomabonnement bestellen en naast de promo van de operator ook de Astel-promotie (cashback) ontvangen. Bij uw Astel bestelling kunt u een gewenste datum, telefoonnummers die u wilt behouden en oude abonnementen die u wilt opzeggen aangeven.

Deel deze pagina :

1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.